ECK EN WIEL – De afgelopen jaren is DOS Sportief uitgegroeid tot een bruisende vereniging. Ook een vereniging met talrijke activiteiten van interdorpelijke betekenis. Hierdoor is dringend behoefte aan meer vrijwilligers. 

Het gaat daarbij vooral om hulp bij de evenementen die buiten de reguliere lesuren vallen. Dat kunnen de shows zijn van gymnastiek- en dansafdelingen, maar ook de verschillende wervingsacties op markten of de deelname aan de Kerst Passion. Kortom, een scala aan gebeurtenissen waarbij de vereniging zich wil presenteren.

Nu de bouw van de nieuwe sporthal actueel wordt is sterker profileren op het vlak van bewegingssporten en inschaling van compleet nieuwe disciplines meer dan ooit aan de orde. Om daaraan gestalte te geven streeft DOS Sportief naar een grotere groep vrijwilligers. Het bestuur doet daartoe een oproep aan iedereen binnen Eck en Wiel/Maurik en de complete kern rond beide dorpen.

DOS Sportief streeft in de beleidsvoering naar een gezond sportleven met deskundige begeleiding. Het technische kaderwerk, met daaraan verbonden de officiële opleidingen staat daarom al jaren bovenaan op de prioriteitenlijst. Gekoppeld aan een eigen identiteit gaat het om een prestatie binnen een totaalplaatje met individuele uitschieters als welkom toetje.

Wie graag bij DOS Sportief wil meehelpen binnen eigen mogelijkheden en wensen kan simpel reageren via een e-mail, namelijk: info@dossportief.nl

Bij foto’s:

  • De allerkleinsten bij DOS Sportief nemen deel aan de lessen voor het beweegdiploma.
  • Er zijn naast de lessen ook nevenactiviteiten zoals hier het grote Pietenfeest rond de feestdagen in december.
  • De Kerst Passion was een goed voorbeeld van DOS Sportief hoe de sport passend kan integreren in een gedenkwaardig moment.
  • Grote activiteit in de sportzaal van Eck en Wiel. Bijna de gehele week is hier op tal van fronten beweging.

FOTO’S: CEES VAN CUIJLENBURG

 

Categorieën: Nieuws