Dans- en turnshow van DOS Sportief in Rijswijk

Reacties uitgeschakeld voor Dans- en turnshow van DOS Sportief in Rijswijk 27

RIJSWIJK/ECK EN WIEL/MAURIK – Op vrijdag 20 december vindt in sportzaal De Hoekenburg in Rijswijk de jaarlijkse kerstshow plaats van DOS Sportief. Traditiegetrouw treden dan de dansgroepen voor het voetlicht, maar deze keer sluiten ook de gymsport- en turnafdelingen aan. Het evenement begint om 19.00 uur.

Met de presentatie wil DOS Sportief vooral benadrukken, dat de club op vele fronten in de bewegingssport actief is. Tot dusver gebeurde dat binnen een totaalplaatje op de tweejaarlijkse grote shows, maar door de vertragende bouw rond de nieuwe sporthal en de daarmede gekweekte onzekerheid is daarin een hiaat opgetreden.

DOS Sportief gebruikt nu deze gelegenheid om te laten weten dat de club volledig de eerder vastgestelde doelstellingen naleeft. Daartoe treden naast alle dansgroepen de groeiende gymsportafdelingen op met amusante en vooral moderne programma’s, alsmede de selectiegroep in zijn nieuwe samenstelling. De wedstrijdturnsters werken een dag later, dus op zaterdag 21 december, ook nog het jaarlijkse kerstballentoernooi af in de sportzaal aan de Hellenbergstraat in Eck en Wiel.

De zaal in Rijswijk gaat vrijdag 20 december bij de show om 18.30 uur open. Dan worden ook alle deelnemende leden verwacht.

Bij foto’s:
• In eerdere shows waren bij DOS Sportief al prachtige choreografieën te zien van de dansgroepen.
• Ook de turngroepen van DOS Sportief geven deze keer acte de préséance in de kerstshow.

FOTO’S: CEES VAN CUIJLENBURG

DOS Sportief
DOS Sportief

View all contributions by DOS Sportief

Beweegdiploma

Beweegdiploma

Erkend Leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf

Veilig Sportklimaat

Veilig Sportklimaat

Website gemaakt door

Website gemaakt door