Dansgroep DOS Sportief laat veel perspectief zien

Reacties uitgeschakeld voor Dansgroep DOS Sportief laat veel perspectief zien 131

ECK EN WIEL –  Met wisselend succes, maar wel met een overdosis enthousiasme en plezier hebben dansgroepen van DOS Sportief Malderick Dance deelgenomen aan de Progressive Dance Competition in Veenendaal. Met een vierde en negende plaats was het resultaat aan de magere kant, maar er bleef ruimschoots perspectief over voor verdere ontwikkeling.

De danssessie van afgelopen zaterdag  begon met de Classic Edition in de categorieën jazz, show en modern. De jazzgroep Infinity van DOS Sportief Malderick Dance deed mee met een moderne dans bij de senioren-B op het nummer Change van Christina Aguilera. Het was de eerste presentatie publiek. De zenuwen waren zichtbaar aanwezig. Dat leidde tot individuele schoonheidsfoutjes, waardoor de groep op de vierde en laatste plaats eindigde. ’’We gaan hard aan de slag voor de wedstrijden van volgend jaar’’, zo klonk het moedig en veelbelovend.

In het tweede deel kwam stond de Urban Edition op het programma met hiphop. Hier nam DOS Sportief Malderick Dance’s met de groep MD Energy eveneens deel in de categorie senioren-B. Het was lang wachten en vervolgens kennis maken met een sterk, ervaren deelnemersveld. Op een zelf in elkaar gezette mix van hiphopnummers waren er wel individuele successen, maar het niveau van de groep als geheel lag nog te laag om echt mee te komen. Het avontuur eindigde op een negende plaats, maar er straalde wel een stuk plezier van de gezichten af. Ook hier bleef genoeg perspectief over.

DOS Sportief
DOS Sportief

View all contributions by DOS Sportief

Beweegdiploma

Beweegdiploma

Erkend Leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf

Veilig Sportklimaat

Veilig Sportklimaat

Website gemaakt door

Website gemaakt door