Dansgroepen DOS Sportief zorgen voor enthousiasme

Reacties uitgeschakeld voor Dansgroepen DOS Sportief zorgen voor enthousiasme 60

ECK EN WIEL/MAURIK/RIJSWIJK – Op twee fronten hebben de dansgroepen van DOS Sportief feestelijkheden opgeluisterd en voor groot enthousiasme gezorgd. Dat gebeurde in Maurik en Rijswijk. 

De opening van Koningsdag in Maurik vormde zaterdag een gelegenheid bij uitstek om zich te manifesteren. Daarna volgde op zondag de jaarmarkt in Rijswijk met liefst drie optredens. Instructrice Jamie de Heus was vol lof over het verloop. ’’Ik ben supertrots op iedereen. We worden steeds maar beter en beter’’.

Met een gevoel van grote tevredenheid kijkt zij terug op de bijdrage van DOS Sportief. ’’Aan het enthousiaste publiek en de woorden van de organisaties was te zien en te horen dat het mooie optredens waren. We hebben heel veel complimentjes ontvangen. Dat was voor ons geweldig’’.

Bij foto’s:

  • Nog enigszins beduusd, maar wel met een tikkeltje oranje kleur in de groep opent de dansgroep van DOS Sportief Koningsdag in Maurik.
  • In Rijswijk komt DOS Sportief tijdens de jaarmarkt met de dansgroepen driemaal op het podium. Dat gebeurt met de nodige vrolijkheid.

FOTO’S: JAMIE DE HEUS

DOS Sportief
DOS Sportief

View all contributions by DOS Sportief

Beweegdiploma

Beweegdiploma

Erkend Leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf

Veilig Sportklimaat

Veilig Sportklimaat

Website gemaakt door

Website gemaakt door