ECK EN WIEL – Met een Kerst Teamwedstrijd op zaterdag 23 december zorgt DOS Sportief voor passend aandeel in het programma dat die dag centraal staat in en voor Eck en Wiel. In dat geval draait het om een Kerst Passion met vertellingen onderweg waarbij ook de sportzaal wordt aangedaan.

De teamwedstrijd bij DOS Sportief gaat tussen de leden van de afdelingen Plus en Damesselectie. De zaal gaat om 11.30 uur open, de wedstrijd zelf begint om 11.45 uur. De entree is slechts 1 euro. Iedereen is van harte welkom, zo laat de organisatie weten. Een bijzonderheid is bij deze wedstrijd het installeren van een ouderjury naast de reguliere jury. De cijfers daarvan tellen mee voor het eindresultaat.

’’De muziekvereniging Prinses Juliana organiseert die dag in samenwerking met DOS Sportief een Kerst Passion. U loopt samen met Jozef en Maria een korte route door Eck en Wiel. Gedurende de tocht wordt het kerstverhaal verteld en zullen er diverse optredens zijn die daarop aansluiten”, aldus het relaas. Rond de klok van 16.30 uur is dat ook het geval in de gymzaal. Hier verzorgen acht selectieleden een stijlvol optreden met alle andere clubgenootjes als decor op de achtergrond. Daarna wordt de route door de Kerst Passion vervolgd met 17.00 uur als eindtijdstip.

Bij foto:

  • Vicevoorzitter Aron van Doorn van het PJ Showorkest en voorzitter Peter van Dijk van DOS Sportief nemen al vast met een vrolijk voorproefje op de Kerst Passion.

FOTO: MIRANDA VAN DIJK

Categorieën: Nieuws