ECK EN WIEL/MAURIK/RIJSWIJK – Voor een talrijk publiek hebben de dansgroepen van DOS Sportief een wervelende kerstshow gegeven. Dat gebeurde in het dorpshuis annex sportzaal De Hoekenburg in Rijswijk.

Voorzitter Peter van Dijk vervulde zelf met verve de rol van ’’spreekstalmeester’’. Bij de opening roemde hij de inzet van de medewerkers. Aan het slot zette hij de instructrices Jessie Schreuders en Marlissa van de Weerdhof nog eens extra in het zonnetje.

De show zelf kende een bijzonder vlot verloop. Bij meerdere nummers was extra aandacht besteed aan de kleding. De entourage en de muziek bracht het publiek overduidelijk in de kerstsfeer. DOS Sportief kreeg daarbij hulp van tuincentrum Nimmerdor uit Eck en Wiel.

De dansgroepen lieten grote vooruitgang zien. Kenmerkend was het grote enthousiasme waarmede de choreografieën gestalte kregen. Mede door de samenvloeiing met Malderick stond er een grote afvaardiging op de vloer. Vooral de toename van zeer jeugdige dansers was opvallend.

Bij foto’s:

  • De complete dansafdeling – hier met leiding en toegesproken door voorzitter Peter van Dijk – zorgde voor een spetterende finale.
  • Voorzitter Peter van Dijk van DOS Sportief in een spontaan gesprek met drie jeugdige dansleden.
  • De groep van DOS Sportief Malderick dans had zich in een speciale outfit gestoken vanwege Kerst.
  • Een groot aantal toeschouwers volgde intens de verrichtingen van de dansgroepen.

FOTO’S: CEES VAN CUIJLENBURG

 

Categorieën: Nieuws