ECK EN WIEL – Jolanda van ’t Verlaat is bij DOS Sportief de centrale en deskundige figuur rond de lessen voor het beweegdiploma. Bij de club zijn die volledig geïntegreerd in het programma van de kleuters. Voor de vakantie hebben een aantal kandidaten het seizoen feestelijk bekroond met behalen van het Nijntje beweegdiploma of –certificaat en het daarbij behorende beweegboekje. Er kan nu weer worden ingeschreven voor de nieuwe serie lessen.

Van ’t Verlaat is razend enthousiast over de opzet. Zij is wel van mening, dat nog te weinig peuters en kleuters de lessen volgen. Zeker gezien de specifieke accenten die daarin zitten opgesloten met betrekking tot de motorieke vaardigheden. Bij DOS Sportief zijn kinderen van 2 t/m 4 jaar weer van harte welkom bij de start van het nieuwe seizoen op 29 augustus. Jolanda van ’t Verlaat: ’’Met specifiek hierop afgestemd materiaal gaan wij weer lekker bewegen. Dat gebeurt samen met fysiotherapeut Gustav van Blokland’’.

Ouders die in inlichtingen willen over het beweegdiploma kunnen contact opnemen met Jolanda van ‘t Verlaat via 06-21 62 54 78 of een e-mail sturen naar info@dossportief.nl De info staat ook op de brochure die op meerdere adressen, zoals de huisartsen komt te liggen. De lessen zijn vanaf woensdag 29 augustus steeds van 9.30-10.30 uur met kinderidool Nijntje in een steeds terugkerende rol.

Bij foto’s:

  • Zelfstandig schommelen, leuk en spannend. Het behoort tot de criteria.
  • Grote aandacht bij DOS Sportief bij leiding voor de jonge deelnemers.
  • Klimmen en klauteren, het zijn elementen die een stukje durf vragen. 
  • Blij, zelfs compleet uitgelaten zijn de kleuters met de speelse opdrachten.
  • Natuurlijk is Nijntje in ’’hoogst eigen persoon’’ ook van de partij, soms als partner.

FOTO’S: JOLANDA VAN ’T VERLAAT

 

 

Categorieën: Nieuws