Stem op DOS Sportief en laat haar bloeien!

Uw / jouw stem is geld waard! Laat jij ons project bloeien?

Rabobank West Betuwe stelt een deel van haar winst beschikbaar voor het fonds

‘Een aandeel in de Betuwe’.

Met dit fonds vloeit een gedeelte van de winst van de Rabobank terug naar de lokale gemeenschap. Als lid van Rabobank West Betuwe mag jij meebeslissen hoe dit bedrag onder verenigingen en stichtingen wordt verdeeld door het uitbrengen van je stem op twee regionale projecten die je een warm hart toedraagt.

DOS Sportief doet mee aan dit project! Ons project: het inrichten van de nieuw te bouwen sporthal in Maurik. Het is heel mooi dat gemeente Buren aan het einde van vorige kalenderjaar een beslissing heeft genomen over de bouw van de nieuwe sporthal te Maurik. Dit biedt DOS Sportief veel mogelijkheden. Echter dient deze nieuwe hal ook ingericht te worden. Een vaste opstelling bijvoorbeeld voor het turnen vergt nieuwe toestellen. De dansers en danseressen willen graag een spiegelwand en de Freerunners kunnen in de nieuwe hal hun hart ophalen. Dit kan alleen maar met een goede inrichting. Hier is veel geld voor nodig!

Hoe meer stemmen ons project ontvangt des te hoger de bijdrage voor ons project wordt. Geef ons jouw stem tot en met 30 april 2018 op rabowestbetuweleden. Om mee te kunnen doen moet je wel voor 1 april 2018 lid zijn van Rabobank West Betuwe. Leden van Rabobank West Betuwe hebben een e-mail ontvangen met een persoonlijke uitnodiging om te stemmen.

Jouw stem is geld waard! Laat jij ons project bloeien?

Categorieën: Nieuws