Feest bij DOS Sportief met turnen tussen paaseieren

Reacties uitgeschakeld voor Feest bij DOS Sportief met turnen tussen paaseieren 212

ECK EN WIEL – Met een paaseierentoernooi hebben de turnsters van DOS Sportief de feestdagen extra luister bijgezet. Het is bij de club uit Eck en Wiel een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij op allerlei manieren het plezier in de sport wordt gestimuleerd. Bovendien een kans om nieuw organisatietalent naar voren te schuiven. Deze keer zorgden Hilde van Noort en Stefanie Pameijer voor het juiste verloop. 

Het ging in dit geval om een teamwedstrijd waarbij de juryleden van DOS Sportief uitsluitend keken naar de uitvoering (E-score). Hierdoor was het mogelijk dat turnsters uit verschillende niveaus en leeftijden tegen elkaar uitkwamen. De juryleden Hilde van Noort, Carla de Heus, Harry Swijnenburg en Anna de Vries zagen daardoor deelnemers van de voorgeschreven oefenstof tweede, vierde, vijfde en zesde divisie strijd leveren tegen turnsters van de keuzestof uit de vierde divisie. Onder leiding van een teamcaptain kwam drie groepen in actie met aan Pasen gerelateerde namen.

De paaskuikens trokken uiteindelijk aan het langste eind met 226.25 punten, gevolgd door de paaseieren met 223.80 punten en de paashazen met 221.70 punten. 

Bij foto’s:

  • Het paastoernooi bij DOS Sportief kende een flinke bezetting. De complete selectiegroep ging vrolijk op de foto. Het zijn (steeds van links naar rechts) boven: Britte van Buuren, Sarah de Gier, Britt Verhoeks, Amber Baars, Nienke de Heus, Joyce Verhoeks, Judith Loef, Lucia Baars, Noëlle Stap, Sandy Baggerman, Sterre van Leeuwen, onder: Chloé Jans, Elin Rothkrantz, Stacey Jans, Jayda van Rooijen, Nikki van Apeldoorn, Evelien Rademaker. 
  • Het uitgebreide podium en toepasselijke medailles in de vorm van paaseieren met boven paaskuikens Chloé Jans, Stacey Jans, Noelle Stap, Sandy Baggerman, Judith Loef, Joyce Verhoeks, middenpaaseieren met Evelien Rademaker, Nikki van Apeldoorn, Jayda van Rooijen, Nienke de Heus, Amber Baars en onder paashazen Elin Rothkrantz, Sarah de Gier, Britt Verhoeks, Britte van Buuren, Sterre van Leeuwen, Lucia Baars. 
  • De groep paashazen met achter Lucia Baars, Sterre van Leeuwen, Britte van Buuren en voor Britt Verhoeks, Elin Rothkrantz, Sarah de Gier.
  • Hilde van Noort vormde een belangrijke pion in de organisatie. De groep paaseieren om haar heen bestaat uit Nikki van Apeldoorn, Amber Baars, Nienke de Heus, Hilde van Noort, Evelien Rademaker, Jayda van Rooijen.
  • De paaskuikens met boven Stacey Jans, Chloé Jans, Noëlle Stap en onder Sandy Baggerman, Joyce Verhoeks, Judith Loef.

FOTO’S: STEFANIE PAMEIJER

DOS Sportief
DOS Sportief

View all contributions by DOS Sportief

Beweegdiploma

Beweegdiploma

Erkend Leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf

Veilig Sportklimaat

Veilig Sportklimaat

Website gemaakt door

Website gemaakt door