ECK EN WIEL – Naast de wedstrijdselectie is nu ook het complete DOS-team van kaderleden voorzien van een passende outfit. In dit geval stijlvolle fleecevesten met embleem, beschikbaar gesteld door sponsor FIDIOM Makelaardij en FIDIOM Financiële Diensten uit Wijk bij Duurstede.

Achter de actie gaat een verhaal schuil, waarin technische coördinator Helma van der Ven een hoofddrol vervult. Zij vertelt: ’’Berry van Engelen, eigenaar van beide bedrijven, ken ik een jaar of acht.  Zijn zoon voetbalde samen met mijn zoon bij CDW in Wijk bij Duurstede. Zodoende is contact ontstaan’’.

Van Engelen sponsorde DOS sportief al eens eerder met T-shirts en een bijdrage voor de grote gymshows. Met Winfried Berendsen vormt hij een zakelijke duo bij FIDIOM Makelaardij. Van der Ven vervolgt: ’’Een paar maanden geleden kwam ik Berry weer tegen tijdens mijn werk op de veerpont Wijk bij Duurstede-Rijswijk. Hij gaf aan er een nieuw bedrijf bij was gekomen met FIDIOM Makelaardij. Als je nog iets leuks weet bij DOS Sportief   laat het dan maar weten”.

Dat laatste was niet tegen dovemans oren gezegd. Helma van der Ven: ’’Al heel lang bestond bij de kaderleden de wens voor fleecevesten. Deze zijn heel fijn om te dragen naar de trainingen, naar wedstrijden, op de markten of andere presentaties’’. Penningmeester Maddy Pameijer zette vervolgens het proces in gang met borduren van de emblemen.

De keuze voor het maken van de foto’s was niet moeilijk. De veerpont, waar het eerste gesprek plaatsvond, vormde een passend decor om het DOS-team met sponsoren te vereeuwigen. Dat gebeuren trok ook nog eens veel bekijks. Veerbedrijf Ton Paulus verleende vlotte medewerking. Na afloop trakteerde FIDIOM het team op een hapje en een drankje bij Miniresto Het Veer.

Bij foto’s:

  • De veerpont van Wijk bij Duurstede vormde een passend decor voor de presentatie van de nieuwe fleecevesten door het kaderteam van DOS Sportief. Het bedrijf FIDIOM legde daarmede een geslaagde verbinding met de actieve Eck en Wielse club.

FOTO’S: IRIS SPAINK

 

Categorieën: Nieuws