RIJSWIJK/MAURIK/ECK EN WIEL – Ondanks de onzekerheden ’’loopt de Gymsport bij DOS Sportief lekker’’. Het is de letterlijke conclusie van de altijd enthousiaste Diana Uithol. ’’Zowel in Rijswijk als Eck en Wiel zijn het leuke groepen van minimaal negen meisjes’’, aldus de leidster. 

Toch is er ook een negatief puntje. ’’Helaas is het jongensgroepje door eerste golf van covid-19 uit elkaar gevallen. Ik hoop dat dit straks weer wat beter gaat worden’’, zo meldt zij in alle eerlijkheid. 

In oktober en november hebben de Gymsport groepen een Halloween les gehad die bijzonder in de smaak viel, zelfs bij de allerkleinsten. Door een brief van de Sint kregen de kinderen tot en met tien jaar ook de gelegenheid om de schoen te zetten. Dat was opnieuw een feestelijk moment. Diana Uithol: ’’Ook gaan we een filmpje maken voor de Passie voor Kerst in samenwerking met de muziekvereniging Prinses Juliana uit te Eck en Wiel.

Bij foto’s:

  • Een Halloween feestje in de gymnastiekles. In Eck en Wiel en Rijswijk hebben de leden van DOS Sportief dat allemaal meegemaakt. Hilariteit en spanning volop.
  • Rond Halloween was er ook een maskerwedstrijd met prijzen voor de mooiste uitvoeringen. Deze groep is er blij mee.
  • Sinterklaas is bij DOS Sportief niet voorbij gegaan. De jongste leden mochten allemaal bij de haard de schoen zetten.

FOTO: DIANA UITHOL

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.