ECK EN WIEL – Voor Noëlle Stap, Nynke van Wijk en Britt Verhoeks is een dagje vertoeven tussen een aantal nationale turntoppers een waar feestje geworden. Dat gebeurde allemaal in het grote landelijke centrum in ’s-Hertogenbosch, waar het populaire blad Turngirl een stage organiseerde.

Het trio keerde met een schat aan technische tips huiswaarts. Naast de uitleg werd er ook in meerdere groepen intensief getraind. Het enthousiasme leidde tot het realiseren van waardevolle en spectaculaire elementen zoals een dubbel-salto. Tussen de bedrijven door was er gelegenheid om even van gedachte te wisselen met de topsporters. De drie keken verrast op toen zij ook zo maar Yuri van Gelder tegen kwamen.

Met een fotomontage op de voorpagina van Turngirl kregen de drie een mooie herinnering toegestuurd aan de stage, maar vooral een onvergetelijke dag. Een dag boordevol mooie herinneringen.

Bij foto’s:

  • Met een uitdrukking van ’’we hebben er zin’’ arriveren Noëlle Stap, Britt Verhoeks en Nynke van Wijk in Den Bosch voor de stage van Turngirl.
  • Voldaan en boordevol herinneringen keren de talenten van DOS Sportief huiswaarts.
  • Het trio van DOS Sportief te midden van alle andere deelneemsters bij de turnstage.
  • Even ’’helemaal in beeld’’ is hier Britt Verhoeks op de voorpagina van het magazine Turngirl. Haar clubgenootjes mogen hetzelfde ervaren.

FOTO’S: JANNEKE VAN WIJK

Categorieën: Nieuws