Joyce Verhoeks pakt draad weer op bij DOS Sportief

Reacties uitgeschakeld voor Joyce Verhoeks pakt draad weer op bij DOS Sportief 41

ECK EN WIEL – Voor Joyce Verhoeks was in de vijfde divisie de rayonwedstrijd bij de senioren een soort avontuur. De turnster van DOS Sportief is even uit de running geweest en traint pas sinds kort weer voluit. Toch wist zij middenin het deelnemersveld van negentien turnsters te eindigen. 

Op brug miste Joyce ten opzichte van de concurrenten een belangrijke eis, maar verder turnde zij een oefening zonder stoppunten. Daarmede bereikte zij een hoge uitvoeringsscore. Op balk ging het bij de radslag op onbegrijpelijke wijze mis, maar het bracht haar niet uit balans. Zij zorgde op vloer voor een volledige oefening met knappe sprongseries en veel expressie in de dans. Zij sloot af met een goede sprong en eindigde als elfde met 39,967 punten.

Britte van Buuren kende bij de jeugd in de vijfde divisie enerzijds een stabiele wedstrijd, anderzijds momenten met een wisselend beeld. Zo waren er op vloer nogal wat slordigheidjes. De twee sprongen brachten een verschillende uitvoering. De brug zag er goed uit met een basisoefening. Op de altijd moeilijke balk ging het aanvankelijk naar wens, maar niet bij de koprol en de afsprong. Het leverde twee volle verliespunten op.  Britte werd met 43,950 punten twee-en-twintigste. 

Bij foto’s:

  • JoyceVerhoeks en Britte van Buuren in spiegelbeeld. Het is een plaatje in de categorie anders-dan-anders.
  • Nog een opname bij de spiegel, maar deze keer met de fotograferende trainster Merel de Boer (midden) erbij. Joyce Verhoeks en Britte van Buuren vinden het wel leuk. 
  • Joyce Verhoeks en Lucia Baars. De laatste deze keer in de rol van begeleidster, maar de twee zijn ook trainingsmaatjes.

FOTO’S: MEREL DE BOER

DOS Sportief
DOS Sportief

View all contributions by DOS Sportief

Beweegdiploma

Beweegdiploma

Erkend Leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf

Veilig Sportklimaat

Veilig Sportklimaat

Website gemaakt door

Website gemaakt door