Jumbo-Mostert vijf jaar sponsor van DOS Sportief

Reacties uitgeschakeld voor Jumbo-Mostert vijf jaar sponsor van DOS Sportief 7

ECK EN WIEL/MAURIK/RIJSWIJK – Met een fonkelnieuwe verbintenis heeft Jumbo-Mostert in Maurik zich voor vijf jaar als hoofdsponsor verbonden aan DOS Sportief. Hiermede wordt tevens een vervolg gegeven aan de eerdere samenwerking met de supermarkt. De overeenkomst kreeg een feestelijk tintje met de ondertekening van het contract midden in de winkel aan de Raadhuisstraat.

Eigenaar Cornelis Mostert liet bij deze gelegenheid nadrukkelijk weten dat hij met zijn bedrijf een centrale positie binnen de plaatselijke gemeenschap wil innemen. DOS Sportief kan daaraan mede uitstraling geven door tal van activiteiten. Voorzitter Jurgen Schlegel benadrukte nog eens de waarde van een goede samenwerking.

Samen met penningmeesteresse Josien de Zeeuw vond vervolgens de ondertekening plaats van het contract, dat naast een jaarlijkse financiële injectie medewerking aan meerdere evenementen inhoudt. Met een laatste is al een begin gemaakt bij de buitenactiviteiten in Eck en Wiel, waar de jeugd zich verrast zag met een leuk gevulde Jumbo-tas. Ook de afdeling in Rijswijk komt nog aan de beurt. Jumbo-eigenaar Cornelis Mostert zag zich door DOS Sportief verrast met een boeket bloemen.

Bij foto’s:
• Bestuurders Jurgen Schlegel en Josien de Zeeuw van DOS Sportief en sponsor Cornelis Mostert zijn allemaal in hun nopjes met de overeenkomst.
• De Jumbo-supermarkt in Maurik is het decor voor ondertekening van het contract, zoals hier door eigenaar Cornelis Mostert.
• Josien de Zeeuw vormt als penningmeesteresse de schakel vanuit DOS Sportief. Hier ondertekent zij mede het contract.
• Voorzitter Jurgen Schlegel van DOS Sportief overhandigt sponsor en Jumbo-eigenaar Cornelis Mostert een kleurrijk boeket bloemen. Bij iedereen gaat een goedkeurende duim omhoog.

FOTO’S: CEES VAN CUIJLENBURG

DOS Sportief
DOS Sportief

View all contributions by DOS Sportief

Beweegdiploma

Beweegdiploma

Erkend Leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf

Veilig Sportklimaat

Veilig Sportklimaat

Website gemaakt door

Website gemaakt door