ECK EN WIEL/MAURIK – Manuela van Biesbergen uit Maurik is niet alleen een sympathieke trainster van de selectie bij DOS Sportief, maar ook een vertrouwd gezicht bij Jumbo-Mostert. Bij de supermarkt vierde zij op feestelijke wijze het tienjarig dienstverband.

Directie en personeel gaven aan dit tweede lustrum een bijzonder tintje. Dat gebeurde onder andere met kleurrijke ballonnen bij en rond de kassa waaraan zij meestal werkt. De klanten konden het heuglijke feit ook nog eens aflezen op een apart aangebrachte affiche. Bovendien kreeg de compleet verraste Van Biesbergen een jubileumtaart aangeboden met passende tekst. ’’Het is voor mij een onvergetelijke dag geworden’’, zo luidde de reactie van haar kant.

Het toeval wilde dat haar werkgever enkele dagen daarvoor een sponsorcontract tekende met haar vereniging DOS Sportief, waardoor een leuke verbinding bestaat op zowel sportief als zakelijk vlak.

Bij foto’s:
• Met een jubileumtaart bij haar tienjarig dienstverband bij Jumbo-Mostert is Manuela van Biesbergen zichtbaar blij.
• De (feestelijk versierde) kassa in de Maurikse supermarkt is het domein van de DOS-trainster tijdens haar dagelijks werk.

FOTO’S: PERSONEEL JUMBO-MOSTERT

Categorieën: Nieuws