Jumbo-Mudde zet clubs in zonnetje met leuke actie

Reacties uitgeschakeld voor Jumbo-Mudde zet clubs in zonnetje met leuke actie 111

ECK EN WIEL/MAURIK/RIJSWIJK – Met een aantrekkelijke en vooral sport gerelateerde actie heeft Jumbo-Mudde uit Maurik eer ingelegd bij de clubs uit drie dorpen. Tijdens een feestelijk slot bij pannenkoekhuis De Waterspiegel op het Eiland van Maurik zijn gespaarde artikelen uitgereikt aan de leden en geldbedragen aan de verenigingen.

Directeur Mark Mudde van Jumbo vertelt vol trots over het succes van de actie. ’’Boven verwachting zelfs. Tien weken lang kreeg iedereen de kans om voor prachtige sportartikelen te sparen, zelfs met een eigen naam erop. Uiteindelijk kwamen we tot 750 deelnemers, die in totaal 1400 producten afnamen. Het dubbele van onze inschatting’’.

Bij de uitreiking van de sportartikelen was het een drukte van belang. De acht clubs hadden allemaal een aparte tafel gekregen om de stroom ophalers te verwerken. Dat lukte uitstekend. Gelijker tijd kwam tot uitdrukking dat er tussen de clubs een uitstekende samenwerking bestaat. In dit geval draaide het om Activitas (korfbal), Saffatin (scouting), SCR (voetbal), Sport for All, De Driesprong (volleybal), MEC’07 (voetbal), LUNO (tennis) en DOS Sportief (gymnastiek, turnen, freerunning, dans, volleybal). 

De presentatie kreeg voor deze verenigingen een prettig slot met de overhandiging van een cheque door Mark Mudde van Jumbo-Maurik. Elke gespaarde zegel leverde namelijk ook een bijdrage op voor de clubkas. Mudde hierover: ’’Het ging hierbij beslist niet om een wedstrijd, want daarvoor loopt de omvang per vereniging teveel uit elkaar. De bedoeling is om meer binding te realiseren, zoals wij dat in onze winkel ook met de klanten beogen’’. Met een welgemeend compliment aan de vertegenwoordigers en een spontaan applaus kreeg de uitreiking een slot met veel waardering. 

Bij foto’s:

  • Volop drukte bij de uitreiking van de honderden sportartikelen, die door een actie van Jumbo-Mudde uit Maurik bij elkaar waren gespaard.
  • Directeur Mark Mudde overhandigt aan alle vertegenwoordigers van de deelnemende clubs een cheque.
  • Eenheid en samenhorigheid. Begrippen die de clubs uitstralen bij het actiefeestje van Jumbo-Mudde. Ook op dit totale ‘’plaatje’’.
  • Dozen vol met gespaarde artikelen staan klaar om uitgereikt te worden aan de leden van de sportclubs. Een doorslaand succes van een leuke actie.

FOTO’S: CEES VAN CUIJLENBURG

DOS Sportief
DOS Sportief

View all contributions by DOS Sportief

Beweegdiploma

Beweegdiploma

Erkend Leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf

Veilig Sportklimaat

Veilig Sportklimaat

Website gemaakt door

Website gemaakt door