Wanneer je meer wilt dan recreatief turnen (Gymsport) maar het niveau en/of de potentie niet haalt/hebt voor de Damesselectie kun je bij DOS trainen in de Plus groep. Je traint minimaal 4 en maximaal 6 uur. Bij de Plus trainen de meiden die bij wedstrijden uitkomen in divisie 4-5-6 en is de Damesselectie Plus de kweekvijver voor (jong)talent. Deel willen nemen aan wedstrijden is een must.

De leeftijden van deze leuke groep meiden varieert tussen de 5 tot en met 17 jaar en traint gezamenlijk.

Dus…Ben jij een meisje dat net een beetje meer wil leren en ook nog graag meer uren wil turnen? Dan is de Damesselectie Plus iets voor jou!

Denk jij: “hé dat wil ik ook en het lijkt me leuk om meer uurtjes met turnen bezig te zijn en misschien ook een wedstrijd mee te doen”, kom dan eens op de training van de damesselectie Plus om te kijken of, nog beter, om mee te doen.

Hopelijk tot gauw!

 Merel, Diana, Sem, Rowie, Anna, Joyce, Stefanie, Manuela.Esther 

Team damesselectie Plus

(Wedstrijd)kleding

Tijdens de trainingen dragen de selectieleden turnpakken. De selectieleden van DOS dragen m.i.v. 2013 zelf de kosten voor het wedstrijdpak. Het wedstrijdpak is verplicht voor de leden die meedoen aan de officiële wedstrijden.

Wedstrijdkosten

Aan het eind van het seizoen worden de wedstrijdkosten voor alle selectieleden afzonderlijk gefactureerd. Het gaat hierbij om ca € 19,00 voor twee rayonwedstrijden. (Voor de rayonwedstrijden schrijf je direct in voor twee wedstrijden) Wanneer uw kind doorstroomt naar een (rayon- regio en/of districts) finale, is daar ook inschrijfgeld voor verschuldigd ca € 9,50 per wedstrijd. Voor de vijfkampwedstrijden niet.

Contributie

€ 35,50 per maand op basis van 4 trainingsuren per week.

Voor alle leden wordt de bondscontributie per kwartaal geïnd (€ 5,06 voor juniorleden en € 6,18 voor seniorleden). Dit zijn de lidmaatschapskosten van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) die DOS voor ieder lid moet betalen. Met dit lidmaatschap ben je als lid verzekerd in de gymzaal en maak je gebruik van alle faciliteiten die de bond de vereniging biedt.

Juryleden

Bij deelname aan de officiële wedstrijden zijn wij als vereniging verplicht minimaal 1 jurylid (afhankelijk van het aantal deelneemsters) aan te brengen. Wanneer een vereniging géén jurylid aanbrengt kunnen zij niet deelnemen aan de wedstrijden. Ouders die interesse hebben in, of meer informatie wensen over, het volgen van een jurycursus verzoeken wij contact op te nemen met Helma van der Ven hvdvv@hotmail.com Ook voor DOS geldt: GEEN JURY, GEEN WEDSTRIJD!

Beweegdiploma

Beweegdiploma

Erkend Leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf

Veilig Sportklimaat

Veilig Sportklimaat

Website gemaakt door

Website gemaakt door