De Damesselectie is een groep getalenteerde, gezellige en gemotiveerde meiden variërend in leeftijd van 6 jaar tot en met 17 jaar die met plezier meerdere uren in de week traint.

Deze groep turnt wedstrijden op rayon, regio, district en landelijk niveau. Deelname aan wedstrijden is in deze groep een pré vanaf het moment dat ze de wedstrijdleeftijd hebben.

Team Damesselectie

Manuela Biesbergen   damesselectiedossportief@outlook.com 

Merel de Boer 

Mariska van de Kieft

John Sijahailatua

Sem de Haas

Anna de Vries

Trainingstijden damesselectie

Maandag

17.30-20.30 Turnen 5e en 4e divisie o.l.v. Manuela Biesbergen, Diana Uithol, Hilde van Noort en Stefanie Pameijer  Locatie Eck en Wiel

Woensdag

16.00-19.00 Turnen 6e, 5e en 4e divisie o.l.v. Manuela Biesbergen, Esther Beets  en Sem  Haas Locatie Eck en Wiel

19.00-20.30 Turnen 5e, 4e en 3e divisie o.l.v. Manuela Biesbergen en Hilde van Noort Locatie Eck en Wiel

20.30-21.30 Vrij Turnen voor oud-turnsters en oud-turners o.l.v. Merel de Boer Locatie Eck en Wiel

Zaterdag

09.00-11.00 Turnen 6e en 5e divisie o.l.v. Anna de Vries, Stefanie Pameijer, Joyce Verhoeks en Dana de Haas Locatie Eck en Wiel

Mogen wij U voorstellen aan onze Damesselectie:

(Wedstrijd)kleding

Tijdens de trainingen dragen de selectieleden turnpakken. De selectieleden van DOS dragen m.i.v. 2013 zelf de kosten voor het wedstrijdpak. Het wedstrijdpak is verplicht voor de leden die meedoen aan de officiële wedstrijden.

Wedstrijdkosten

Aan het eind van het seizoen worden de wedstrijdkosten voor alle selectieleden afzonderlijk gefactureerd. Het gaat hierbij om ca € 19,00 voor twee rayonwedstrijden. (Voor de rayonwedstrijden schrijf je direct in voor twee wedstrijden) Wanneer uw kind doorstroomt naar een (rayon- regio en/of districts) finale, is daar ook inschrijfgeld voor verschuldigd ca € 9,50 per wedstrijd. Voor de vijfkampwedstrijden niet.

Contributie

€ 50,- per maand op basis van 6 trainingsuren per week.

Voor alle leden wordt de bondscontributie per kwartaal geïnd (€ 5,50 voor juniorleden en € 6,50 voor seniorleden). Dit zijn de lidmaatschapskosten van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) die DOS voor ieder lid moet betalen. Met dit lidmaatschap ben je als lid verzekerd in de gymzaal en maak je gebruik van alle faciliteiten die de bond de vereniging biedt.

Juryleden

Bij deelname aan de officiële wedstrijden zijn wij als vereniging verplicht minimaal 1 jurylid (afhankelijk van het aantal deelneemsters) aan te brengen. Wanneer een vereniging géén jurylid aanbrengt kunnen zij niet deelnemen aan de wedstrijden. Ouders die interesse hebben in, of meer informatie wensen over, het volgen van een jurycursus verzoeken wij contact op te nemen met Helma van der Ven hvdvv@hotmail.com Ook voor DOS geldt: GEEN JURY, GEEN WEDSTRIJD!

Laatste nieuws over de Damesselectie:

Jumbo-Mostert verrast ook DOS-jeugd in Rijswijk

Read More »


DOS Sportief start ook in Rijswijk met gym buiten

Read More »


Jumbo-Mostert zet trainster DOS Sportief in zonnetje

Read More »


Jumbo-Mostert vijf jaar sponsor van DOS Sportief

Read More »


Jumbo-Mostert zorgt voor verrassing bij DOS Sportief

Read More »


Older Entries »

Beweegdiploma

Beweegdiploma

Erkend Leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf

Veilig Sportklimaat

Veilig Sportklimaat

Website gemaakt door

Website gemaakt door