Met veel plezier geef ik de allerkleinste binnen onze vereniging les volgens het nijntje Beweegdiploma concept. Elke woensdagochtend van 9.30-10.30 uur bewegen wij met kindvriendelijk materiaal en ook ouders mogen meedoen tijdens deze les.

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier.  Goed en samen bewegen met plezier is van belang voor de motorische en sociale ontwikkeling van ieder kind.

In onze lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen de peuters bijvoorbeeld naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen.

Zo komen alle basisonderdelen van bewegen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Ook leren de kinderen sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan.

Ouders hebben de vrijheid om gedurende de lessen mee te doen voor het Beweegdiploma. Wanneer kinderen vorderingen laten zien tijdens de lessen krijgen zij aan het einde van het seizoen een Beweegdiploma. Wij vieren dan een gezellig feestje waar iedereen welkom is om te zien hoe de peuters bewegen.

Wilt u meer weten over deze lessen? Dan bent u van harte welkom tijdens een les om te kijken, direct meedoen mag ook! Ik hoop u en uw kind(eren) graag eens te ontmoeten op een nijntje Beweegles.