ECK EN WIEL – DOS Sportief heeft 2017 bijzonder feestelijk afgesloten. Dat gebeurde met meerdere huldigingen en een teamwedstrijd van liefst vijf eigen ploegen. Het was een mooie graadmeter om eens te kijken naar de ontwikkelingen binnen de uitgebreide selectie. Daarover behoeft niemand zich zorgen te maken: DOS Sportief heeft meerdere turnsters met perspectief en herbergt veel talent. De club is vooral sterk in de breedte.

De Kerst Teamwedstrijd bij DOS Sportief leverde een onderling gevecht op met gezonde spanning. Het credo van ’’wij willen graag winnen’’ was op iedereen van toepassing. Dat tekende de instelling van de turnsters. Daarnaast was er grote sportieve aandacht voor elkaars verrichtingen en een bijna onbeperkt enthousiasme.

Op het juiste moment de goede focus hebben speelde best wel een rol in deze wedstrijd. Die was er zeker bij de allerjongsten, die onder de naam van Sneeuwpoppen op papier stonden. Zij reikten tot 369.05 punten, vooralsnog op gepaste afstand van de rest. De ploeg van de Kerstbomen pakte met 485,40 punten de gouden ballen, gevolgd door het team Kerstballen met 477.25 punten. Met een nipt verschil (477.10 punten) eindigde team Kerststerren als derde en team Kerstmannen sloot de rij met 463.20 punten.

Alle turnsters deelden in de prijzen, kregen een fraaie sleutelhanger met verlichting en bijbehorende gelukwensen. Leiding, assistenten, juryleden en andere medewerkers werden bij monde van coördinator Helma van der Ven uitvoerig geroemd voor inzet en inbreng. Het gebeurde allemaal in een feestelijke (kerst)stemming met nadruk op de eenheid binnen DOS Sportief als sterk wapen.

Bij foto’s:

  • Alle turnsters vielen tijdens de Kerst Teamwedstrijd bij DOS Sportief in de prijzen, die bestonden uit kerstballen aan een lint in meerdere kleuren.
  • Trainers, assistenten, juryleden en helpers (niet allemaal aanwezig) worden in het zonnetje gezet met coördinator Helma van der Ven centraal vooraan (in kerstkledij)
  • Grote drukte in de sportzaal van Eck en Wiel tijdens de teamwedstrijden van DOS Sportief.
  • Senior Stefanie Pameijer (landelijke derde divisie) maakt zich gereed voor de oefening aan de brug.
  • De turnsters van DOS Sportief proberen een menselijke kerstslinger te maken. Gewoon om lekker in de sfeer te blijven.

FOTO’S: CEES VAN CUIJLENBURG

 

Categorieën: Nieuws