ECK EN WIEL/MAURIK – Even was het spannend bij de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Buren waar onze voorzitter Peter van Dijk tot de laatste twee kandidaten behoorde voor de titel Vrijwilliger van het Jaar. Het bleef bij een eervolle nominatie, omdat de keus viel op Arjan Baauw uit Zoelen met zijn verdiensten in de maatschappelijke sfeer.

Burgemeester Jan de Boer schetste wel uitvoerig de verdiensten van onze voorzitter, die zich niet alleen beperken tot DOS Sportief. Integendeel, Peter van Dijk is met groot plezier werkzaam in meerdere maatschappelijke en culturele functies. Hij werd geschetst als een betrokken vrijwilliger met grote kwaliteiten.

In het bijzijn van zijn echtgenote en kinderen kreeg Peter van Dijk bloemen aan geboden en een cheque, die hij wil verdelen tussen de organisaties waarvoor hij zich inzet. Een sympathiek gebaar, dat nog eens duidelijk maakt dat onze voorzitter niet alleen plezier beleeft aan zijn taken, maar dat plezier ook uitstraalt.

Bij foto’s:

  • Een kleine reportage van de nominatie van Peter van Dijk tijdens de verkiezing Vrijwilliger van het Jaar in de gemeente Buren. Aandachtig luisterend, tussendoor met zijn dochter overleggend, applaudisserend en een tikje verbaasd over de bloemenhulde met winnende kandidaat Arjan Blaauw.

FOTO’S: CEES VAN CUIJLENBURG

 

Categorieën: Nieuws